NILOFA Dates And Banana Flavoured Milk

  • by

Seperti mana yang peminat susu Nilofa Banana Milk sedia maklum, NILOFA GROUP dijangkakan akan mengeluarkan produk minumannya yang terbaru iaitu NILOFA Dates And Banana Flavoured Milk menjelang pertengahan bulan april 2020. Menurut admin https://www.nilofabananamilk.iklanbiz.com susu berperisa kurma & pisang akan memenuhi pasaran tempatan sehingga raya puasa 2020 sahaja. Ia menggantikan produk susu pisangnya yang terdahulu dan harga jualannya masih sama dan dikekalkan. Sudah pasti para penggemar susu Nilofa tidak sabar-sabar untuk mencuba minuman terbaru ini.

Selepas raya puasa 2020, NILOFA Group dikatakan akan menyambung  kembali pengeluaran susu berperisa pisang seperti sediakala bagi memenuhi permintaan pasaran bagi menggantikan NILOFA dates and banana flavoured milk yang boleh dikatakan minuman season (bermusim).  Dikatakan produk susu ini sering kali kehabisan stok disebabkan permintaan yang luar biasa. Mungkin ramai peminat susu berperisa pisang di Malaysia akibat penangan pengaruh susu pisang korea –K-pop. Biar apa pun, hakikatnya susu berperisa pisang ini memang sedap diminum, lagi-lagi kalau ianya sejuk.

Diharapkan agar susu berperisa kurma & pisang ini @  NILOFA dates and banana flavoured milk ini dapat memberikan gambaran rasanya yang hampir sama, sedap standing dengan produk susu berperisa pisang yang terdahulu. Kalau lagi sedap, memang ohsome la minuman susu ini. Kompom orang akan berebut-rebut untuk mendapatkan NILOFA dates and banana flavoured milk ini. Tambahan bahan asas kurma mampu menaikkan lagi rasanya, dan dapat memberikan lebihan tenaga untuk kerja/aktiviti seharian. Kena pula dengan tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), selari dengan kedatangan bulan puasa 2020, sudah tentu susu berperisa kurma & pisang akan menjadi menu ataupun juadah untuk berbuka puasa. Ianya juga amat sesuai diminum pada waktu sahur sekiranya tidak berkesempatan untuk masak.

Bagi peminat susu NILOFA diluar sana yang ingin mendapatkan susu berperisa kurma & pisang ini @  NILOFA dates and banana flavoured milk boleh hubungi admin website ini atau pun klik link Whatsapp dibawah ini.

NILOFA Dates And Banana Flavoured Milk | Susu Berperisa Kurma & Pisang